POKAZALA KOLIKO JE NEPISMENA! OVO je najveći BLAM Kije Kockar! Tvrdi da je OBRAZOVANA, a onda...

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2019, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKAZALA KOLIKO JE NEPISMENA! OVO je najveći BLAM Kije Kockar! Tvrdi da je OBRAZOVANA, a onda...

Mogla bi malo da se doškoluje...

Kristina Kija Kockar je postala pevačica zahvaljujući pobedi u drugoj sezoni rijalitija "Zadruga". Ona se u istom pojavila u svojstvu prevarene žene i tako stekla popularnost, a sada je odlučila da se oglasi povodom nekih, navodnih, natpisa i tom prilikom pokazala elementarnu nepismenost.

A post shared by KRISTINA KIJA KOCKAR (@kijakockararmija) on Jul 21, 2019 at 1:28am PDT

Naime, Kija je odlučila da se obrati putem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svog profila na društvenoj mreži kako bi očitala lekciju sedmoj sili (koji su je, između ostalih, i doveli na mesto gde je sada), odnosno medijima koji su objavili da je podržala svoje fanove koji su objavili Lunin eksplicitni snimak. Međutim, pevačica se debelo izblamirala.

- To što se ja ne oglašavam da demantujem (jer prosto sve što pišete vređa moju inteligenciju, a i realno za sve laži na dnevnom nivou - svaki stori bi bio demant) - to ne znači da ću baš mirno da gledam kako lažete i kako blatite moje fanove i moje ime. Ako neko objavi sam nešto što ga diskriminiše a ostali podele, (kao što i dele snimke s mojih nastupa i moje uspehe), to ne znači da je taj neko što je podelio posle kriv već osoba koja je sama postavila. U ovom slučaju dotična - napisala je Kija.

- Ja nisam u nikakvom (?!) "ratu", "miniranju" i ostalim vau efekat rečima gde se stavlja moje ime da bi se otvorila vest. Ja sam na moru, malo pada kiša, pa večeras letim na neko lepše mesto. Evo dobili ste odgovor na najkulturniji način. Pozdrav svima i zaobiđite me sa glupostima", napisala je Kija koja osim što nije ni u kakvom ratu, iako to nije znala pravilno da napiše, ne zna baš ni gde bi trebalo staviti zarez.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

VRELA KIJA KOCKAR SNIMLJENA NA PLAŽI! Grudi kipe iz mini-kupaćeg, gaćice ističu oblu g*zu! Uh! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DOTIČNA JE SAMA KRIVA: Nakon Luninog KUĆNOG VIDEA, Kija se obrušila na Đoganijevu! Oglasila se OTVORENIM PISMOM!

Izvor: Scandal.rs, 29.Jul.2019

Kristina Kija Kockar ni nakon više od godinu dana nakon pobede u rijalitiju ne prestaje da okupira pažnju javnosti. Svaki njen potez je propraćen, a ni njeni verni fanovi se ne smiruju, pa se i dalje igraju rijalitija. Pevačica je odlučila da se putem svog Instagrama obrati medijima koji su preneli...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.