Ovako danas izgledaju zvezde iz serije “Bliznakinje iz gimnazije” (foto/video)

Izvor: Svet, 11.Jan.2016, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako danas izgledaju zvezde iz serije “Bliznakinje iz gimnazije” (foto/video)

Ova TV serija, devedesetih godine bila je jedna od najpopularnijih među tinejdžerskom publikom.

“Bliznakinje iz gimnazije” snimana je pre više od 20 godina, a sestre su po završetku snimanja 1998. krenule različitim putevima. Hajde zajedno da vidimo gde su i šta rade zvezde serije koju smo obožavali.
width="640" height="480" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << />
Foto: Guliver/Splashnews



Sintija i Britani Danijel
Sestre koje smo u seriji gledali kao gimnazijalke Elizabet i Džesiku Vejkfild, i danas su prave lepotice. Imaju 39 godina, i dalje izgledaju zanosno. Sintija je igrala mirnu, pristojnu devojku sestru Liz, dok je Britani igrala razuzdanu Džesiku. U jednom intervjuu otkrile su da planiraju da se vrate tim ulogama! Autorka ove TV serije je pre četiri godine je objavila i nastavak “Sweet Valley Confidential”, u kojem bliznakinje imaju preko trideset godina te smo ubeđeni da će sestre prilagoditi uloge ovoj knjizi.
width="640" height="480" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Kako izgledaju ostale zvezde ove serije pogledajte na portalu Moja beba…

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovako danas izgledaju zvezde iz serije “Bliznakinje iz gimnazije” (foto/video)

Izvor: Scandal.rs, 11.Jan.2016

Ova TV serija, devedesetih godine bila je jedna od najpopularnijih među tinejdžerskom publikom...“Bliznakinje iz gimnazije” snimana je pre više od 20 godina, a sestre su po završetku snimanja 1998. krenule različitim putevima. Hajde zajedno da vidimo gde su i šta rade zvezde serije koju smo...

Nastavak na Scandal.rs...

Ovako izgledaju zvezde iz serije »Bliznakinje iz gimnazije«

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jan.2016, 12:32

Sestre koje smo u seriji gledali kao gimnazijalke Elizabet i Džesiku Vejkfild, i danas su prave ljepotice...Imaju 39 godina, i dalje izgledaju zanosno. Sintija je igrala mirnu, pristojnu djevojku sestru Liz, dok je Britani igrala razuzdanu Džesiku...U jednom intervjuu otkrile su da planiraju da se...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.