Ovako danas izgledaju zvezde iz serije “Bliznakinje iz gimnazije” (foto/video)

Izvor: Scandal.rs, 11.Jan.2016, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako danas izgledaju zvezde iz serije “Bliznakinje iz gimnazije” (foto/video)

Ova TV serija, devedesetih godine bila je jedna od najpopularnijih među tinejdžerskom publikom.

“Bliznakinje iz gimnazije” snimana je pre više od 20 godina, a sestre su po završetku snimanja 1998. krenule različitim putevima. Hajde zajedno da vidimo gde su i šta rade zvezde serije koju smo obožavali.

Sintija i Britani Danijel

Sestre koje smo u seriji gledali kao gimnazijalke Elizabet i Džesiku Vejkfild, i danas su prave lepotice. Imaju 39 >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << godina, i dalje izgledaju zanosno. Sintija je igrala mirnu, pristojnu devojku sestru Liz, dok je Britani igrala razuzdanu Džesiku. U jednom intervjuu otkrile su da planiraju da se vrate tim ulogama! Autorka ove TV serije je pre četiri godine je objavila i nastavak “Sweet Valley Confidential”, u kojem bliznakinje imaju preko trideset godina te smo ubeđeni da će sestre prilagoditi uloge ovoj knjizi.

Kako izgledaju ostale zvezde ove serije pogledajte na portalu Moja beba…

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.