NEĆE BITI KAO JA! Aleksandra objavila sliku sa ŽESTOKOM PORUKOM, upućeno ANI - ne da joj MIRA, NIKAKO

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2019, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆE BITI KAO JA! Aleksandra objavila sliku sa ŽESTOKOM PORUKOM, upućeno ANI - ne da joj MIRA, NIKAKO

I dalje se nada pomirenju sa Davidom!

Odnos Aleksandre Subotić, Davida Dragojevića i Ane Korać glavna je tema u "Zadruzi".

Nakon što je Sandra diskvalifikovana iz rijalitija, njen verenik David ušao je u vezu sa Anom, a svojoj bivšoj je poručio da je više ne voli i da se iseli iz njegovog porodičnog doma u Veterniku.

Subotićeva je nekoliko puta isticala da se neće seliti, kao i to da ne veruju u ljubav Koraćeve i Dragojevića, te da čeka da njen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dragi izađe iz šoua i da se pomire.

Ona svakodnevno kači razne poruke na svoj Instagram profil, a sada je ispod nove fotografije poslala indirektnu poruku atraktivnoj starleti iz "Zadruge".

- Sve devojke, neće biti slatke kao ja - napisala je Aleks, a u komentarima je dobijala samo reči podrške.

Sve devojke nece biti slatke kao ja 😍😍😍! #mood #today #aleksandrasubotic #model #modeling #fashion #fashionnova #fashionista #life #lifestyle #friday #sexy #shorthair #blackhair... 😍

Објава коју дели Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) дана 15. Феб 2019. у 12:40 PST

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.