Marina o Cuci: Nije neka riba, ali o tome ćemo ako se plasira dalje!

Izvor: Svet, 30.Nov.2014, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marina o Cuci: Nije neka riba, ali o tome ćemo ako se plasira dalje!

U toku prošle nedelje u Pinkovim Zvezdama pojavila se Ivona Negovanović Cuca, a mi smo pozvali Marinu Tucaković da čujemo šta ona misli o njenom talentu i da li će moći, po njenom mišljenju, da postane zvezda.
Mene baš briga čija je ona ljubavnica, ona je prošla i ja stvarno nisam znala ni ko je ni šta je, posle su >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mi rekli- kaže Marina i nastavlja:
Ja sam joj dala svoj glas i ja smatram da ona uopšte nije nezanimljiva! Mislim da vrlo pristojno peva… – kaže Marina i odgovara na pitanje da li joj je Cuca lepa i zgodna
Pa meni onako, šta znam, i nije neka.. Ne znam sada šta da kažem šta joj treba da bude bolja riba, o tome ćemo ako se plasira dalje i ako zasluži da se njome bavimo – Kaže Marina
A šta je Marina još rekla o Cuci, šta joj se sviđa, šta ne i šta bi trebalo da popravi i još mnogo toga možete da pročitate samo u poslednjiem broju SCANDAL! – a koji je još samo danas u prodaji! Požurite, u ovom broju i istina o Nataši Bekvalac – dušu je otvorila Ljubina majka.. A šta vas još u SCANDAL! – u očekuje pogledajte OVDE!


Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted
Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.