Marija Šerifović priredila publici “Beosonga” šok: Natpis na njenoj majici niko nije očekivao

Izvor: Poznati.info, 04.Mar.2013, 02:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Šerifović priredila publici “Beosonga” šok: Natpis na njenoj majici niko nije očekivao

Kada je izašla na binu niko nije mogao da pretpostavi šta će se sledeće dogoditi. A onda je usledio šok!

Iznenađenje večeri na takmičenju “Beosong” pojavila se pobednica “Evrovizije” koja je ovo takmičenje donela u Srbiju. Marija Šerifovićizašla je na binu ali u nesvakidašnjem izdanju! Ona je nosila mikrofon sa svojim inicijalima M.Š. a kada je skinula sako usledio je šok!

Na crnoj majici koju je pevačica nosila pisalo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << “Muzika iznad korupcije”. Poznato je da je ona uvek bila najglasnija u tome da se “Beosong” održi jer nikad nije podržavala da na “Evroviziju” odlaze ljudi koje je neko unapred odredio, bez glasanja publike. Na ovaj način Marija je ponovo pokazala svima kakvo mišljenje ima o muzičkoj sceni u Srbiji i na svoj način prodrmala i gledaoce i publiku.

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marija Šerifović ne može bez skandala

Izvor: CrveniTepih.com, 04.Mar.2013

U revijalnom delu nastupila je Marija Šerifović sa vrlo zanimljivom porukom, tačnije na majici koju je nosila pisalo je “Muzika iznad korupcije”! Zanimljiva poruku baš u ovom trenutku! Društvene mreže bukvalno gore od komentara vezanih za pojavljivanje Marije Šerifović, čestitke stižu...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.