Aleksandra je pevala narodnjake za 50 evra, a sada ih pljuje! Otkrivena najveća tajna Radovićeve!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Okt.2016, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra je pevala narodnjake za 50 evra, a sada ih pljuje! Otkrivena najveća tajna Radovićeve!

Pevačica Maja Nikolić je žestoko oplela po Aleksandri Radović, i tvrdi da je Aleksandra bila njen prateći vokal pune tri godine kao i da je Radovićeva pevala narodnjake za male pare.

Da podsetimo, pravi haos u "Pinkovim zvezdama" je nastao kada je Radovićeva popljuvala narodnjake, a Maja Nikolić kaže da je zbog toga odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da otkrije šta je sve Aleksandra radila ranije.

Foto: Instagram/majanikolic_singer

- Za mene je ona čist promašaj za "Pinkov" šou. Sve što je rekla Dara Bubamara za Aleksandru totalno je u pravu. Samo ću vam reći da je ona meni bila prateći vokal u bendu intenzivno tokom tri godine. Bila je udata za bubnjara mog benda, o tome se ne priča, ona to krije kao zmija noge, kao i što krije da je iz sela pored Šapca - ispričala je Maja za "Alo" i opisala čime se Radovićeva tada tačno bavila.

Foto: Milena Đorđević

- Glumila je zvezdu, a tri godine je pevala samo i isključivo narodnjake. Ja sam u tom periodu pevala samo pop pesme, a nju sam plaćala 50 evra da bi pevala samo narodnjake. Radile smo svakog vikenda na jednom poznatom beogradskom splavu - zaključila je Nikolićeva.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Aleksandra Radović,   Pinkove zvezde

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Maja Nikolić: Plaćala sam Radovićki 50 evra da peva narodnjake

Izvor: Tracara.com, 25.Okt.2016

(foto: Instagram/alexandraradovic/majanikolic_singer) Kao da Aleksandri Radović nisu preko glave prozivke Dare Bubamare, koje su nastale kao reakcija na ismevanje narodne muzike od strane pop pevačice, nego je sada i Maja Nikolić odlučila da raskrinka vlasnicu hitova kao što su So u moru, Čuvam...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.