Kusturica o udesu: BAHATOST PUTARA me umalo koštala glave, SPREMAM TUŽBU da sprečim nesreće

Izvor: Blic, 02.Jun.2017, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kusturica o udesu: BAHATOST PUTARA me umalo koštala glave, SPREMAM TUŽBU da sprečim nesreće

Za udes kod Ljiga u kome je njegov vozač Vićentije Savić teško povređen, a on prošao sa ugruvotinama, Emir Kusturica je okrivio putare.

- Moj vozač je povređen i hospitalizovan, ja sam ugruvan i ostaćem se tako da sam već nastavio da radim, ali ne znam kako se osećaju stručnjaci koji su izveli takav građevinski "poduhvat" na Ibarskoj magistrali.

To što su uradili - u najmanju ruku je bahato, nestručno i pogubno, jer saobraćajnom signalizacijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << novouspostavljenu "lakat" krivinu najavili su znakom koji se nalazi na samoj krivini. To je trebalo signalizirati bar 200 metara pre izmenjene trase puta, a ne na samom početku izmenjene trase - poručio je Kusturica.

On je sinoć krenuo za Beograd kako bi se ukrcao u avion za Moskvu. Na zaobilaznici kod Ljiga "mercedes" koji je vozio Savić izleteo je sa krivine, 20-ak metara se kretao podlogom od nasutog kamena i zakucao u zemljani bedem. Savić, jedan od najpoznatijih srpskih reli vozača, zadobio je prelom grudne kosti, zbrinut je u valjevskoj bolnici odakle je prebačen u Užice.

- Moji advokati će preduzeti nešto - ne samo da bi se sankcionisala nestručnost koja je mog vozača i mene mogla koštati glave, nego će, nadam se, otkloniti neshvatiljive propuste i sprečiti moguće nove nesreće - poručio je reditelj.
Pogledaj vesti o: Emir Kusturica,   Ibarska magistrala

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kusturica zagrmeo posle saobraćajke: Bahati i nestručni putari me umalo koštali glave. Ide tužba

Izvor: Telegraf.rs, 02.Jun.2017

Reditelj Emir Kusturica izjavio je da će njegovi advokati "preduzeti nešto" povodom loše signalizacije na Ibarskoj magistrali koja je, kako kaže, mogla njega i njegovog vozača da košta glave...Kusturica i njegov vozač imali su udes sinoć ko 23 časa, na putu Ljig - Beograd, u kojoj je on prošao...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.