Kusturica i Kremanci pred pomirenjem oko Parka prirode

Izvor: Press, 25.Jun.2009, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kusturica i Kremanci pred pomirenjem oko Parka prirode

Režiser Emir Kusturica i predstavnici četiri sela Kremna, Bioska, Stapari i Vrutci na putu su da zakopaju ratne sekire i da se dogovore oko spornih pitanja u vezi sa Parkom prirode „Mokra Gora"

Emir Kusturica ponudio je Kremancima da im napravi puteve i da nastave zajedničku saradnju na drugim projektima. Predstavnici četiri sela Kremna, Bioska, Stapari i Vrutci ostali uzdržani dok se meštani o tome ne izjasne na zboru.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kusturica se izmirio sa Kremancima

Izvor: Blic, 25.Jun.2009

Selo Bioska na pola puta između Užica i Mokre Gore preksinoć je bilo domaćin prave trojne mirovne konferencije u čijoj se glavnoj ulozi našao reditelj - Emir Kusturica. Direktor parka prirode Mokra Gora ovde se najpre zvanično izmirio sa gradonačelnikom Užica Jovanom Markovićem, a zatim ugovorio...

Nastavak na Blic...

Kusturica i Kremnanci zakopali "ratne sekire"

Izvor: Mondo, 25.Jun.2009

Reditelj Emir Kusturica i seljaci sa Tare, protivnici širenja Parka prirode 'Mokra gora', čiji je Kusta direktor, sklopili su primirje.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.