Kusturica: Nit za predsednika, nit protiv Dodika

Izvor: Mondo, 30.Sep.2016, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kusturica: Nit' za predsednika, nit' protiv Dodika

Reditelj Emir Kusturica demantovao je dve glasine, da će se kandidovati za predsednika Srbije i da je u Veneciji ostao bez "zlatnog lava" zbog prisustva Milorada Dodika.

Foto: Ettore Ferrari/ANSA via AP

Dobro ću ubuduće morati da pazim sa kim se sastajem. Izgleda da me to mnogo košta! Niti sam sa najbližim, niti sa najudaljenijim prijateljima, pričao o svojoj kandidaturi za predsednika. Niti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je moguće da venecijanski žiri zbog poziva (Miloradu) Dodiku (predsedniku RS) na Festival meni ne dodeli nagradu, izjavio je Kusturica, prenosi agencija Fonet beogradski "Blic".

 Obe "informacije", kako je rekao, potekle su ih "SMS kuhinja".

"Kada bih to i hteo da budem predsednik Srbije uveren sam da to ne bih umeo. Kod ovog drugog, Dodikovog prisustva u Veneciji, vidna je kuhinja koja je htela da mu oteža život oko referenduma u Republici Srpskoj, a mene razdvoje od "lošeg" društva. Nas dvojica smo prijatelji i u dobru i u zlu", poručio je Kusturica.
Pogledaj vesti o: Emir Kusturica

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.