Kusturica: Nisam bio kurir DB-a

Izvor: TvojPortal.com, 29.Apr.2011, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kusturica: Nisam bio kurir DB-a

Režiser Emir Kusturica negirao je pisanja nekih medija da je svojevremeno bio kurir između Službe državne bezbednosti i crnogorskog kriminalca Veska Vukotića, istakavši da će takve kvalifikacije dobiti epilog na sudu. Kusturica je u intervju za nedeljnik "Vreme" potvrdio da je podneo tužbu protiv jednog beogradskog medija zbog iznošenja tvrdnji da je bio "kurir između SDB-a i ubice kome je nosio novac".
>> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com <<

"Mislim da je sud najbolje mesto da se utvrdi da li je to tačno", rekao je Kusturica, odbacivši mogućnost da su neke stvari izrečene o njemu u satiričnom kontekstu."Prvi put čujem da je satira kada neko kaže 'jado, jadovane, ti si nosio novac ubici Vesku Vukotiću po Evropi'", kazao je Kusturica, odgovorivši odrično na direktno pitanje da li je nosio novac Vukotiću.Ostatak vesti pročitajte na linku

tužbamedijiemir kusturicasrbujakurirsdb

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.