“Kustendorf klasik” od 10. do 12. jula

Izvor: DobreVesti.rs, 11.Jun.2019, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Kustendorf klasik” od 10. do 12. jula

Festival ruske klasične muzike čiji je osnivač Emir Kusturica, a koji se održava uz podršku kompanije “Gasprom njeft”, od ove godine umesto pod imenom ”Boljšoj festival”, odvijaće se pod novim imenom “Kustendorf klasik”.

 
Kustendorf klasik održaće se od 10. do 12. jula na Mećavniku, Mokra Gora pod istom idejom da se podrže talenti iz muzičkih škola i akademija iz Srbije, Republike Srpske kao i iz regiona Rusije. Tokom tri dana mladi muzičari će se takmičiti u veštini izvođenja ruske klasične muzike u dve starosne kategorije od 13 - 17 godina i od 18 – 25 godina, za glavnu nagradu festivala Zlatnu matrjošku.
 ...
Pogledaj vesti o: Emir Kusturica

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.