Emir Kusturica predsednik VS Republike Srpske

Izvor: DobreVesti.rs, 08.Okt.2012, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emir Kusturica predsednik VS Republike Srpske

ANDRIĆGRAD - Profesor Emir Kusturica izabran je za predsednika Veslačkog saveza Republike Srpske na Izbornoj Skupštini Veslačkog saveza Republike Srpske u petak, 5. oktobra u Andrićgradu u Višegradu.
Kusturica je jednoglasno je izabran na ovu funkciju preuzevši kormilo od dosadašnjeg prvog čoveka veslanja Republike Srpske Tomislava Popovića, ujedno i predsednika Veslačkog saveza Bosne i Hercegovine.

– Budućnost veslanja u Republici Srpskoj, posebno u Višegradu, je izuzetna. Imamo izvanredne uslove za razvoj ovog akademskog sporta s obzirom na dva jezera na Drini. Izgradnjom hangara u Sasama već se krenulo u akciju, a planirana je i skorašnja gradnja prostora za Veslački klub Jedrine, odmah preko...
Pogledaj vesti o: Emir Kusturica

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.