Kusturica na čelu Veslačkog saveza Republike Srpske

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Okt.2012, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kusturica na čelu Veslačkog saveza Republike Srpske

Slavni režiser, Emir Kusturica, jednoglasno je izabran za predsednika Veslačkog saveza Republike Srpske, preneo je Veslački savez Srbije (VSS).
Kusturica je na skupštini Veslačkog saveza RS u Andrićgradu, u Višegradu, preuzeo dužnost od dosadašnjeg prvog čoveka veslanja RS Tomislava Popovića, ujedno aktuelnog predsednika VS Bosne i Hercegovine.
Budućnost veslanja u Republici Srpskoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << posebno u Višegradu, je izuzetna. Posedujemo fenomenalne uslove za razvoj ovog akademskog sporta s obzirom na dva drinska jezera koja se ovde nalaze. Izgradnjom hangara u Sasama već se krenulo u akciju, a planirana je i skorašnja gradnja prostora za Veslački klub Jedrine, odmah preko puta Andrićgrada. Sve ovo ima za cilj razvoj ovog sporta, čemu ću lično dati svoj značajan doprinos – izjavio je Kusturica.
Prvi posao na novoj dužnosti Kusturica je obavio odmah po imenovanju za predsednika. Sa generalnim sekeretarom VSS Nebojšom Jevremovićem, koji je uz selektora veslačke reprezentacije Srbije Nebojšu Ilića, selektora juniora Dejana Guslova, člana Izvršnog odbora VSS Viktora Nikolića činio delegaciju VSS u Andrićgradu, parafirao je na obostrano zadovoljstvo važan sporazum o posednim vezama dva saveza.
Tim sporazumom biće produbljena već odlična saradnja dva saveza, koja traje nekoliko godina unazad.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Kusturica predsednik Veslačkog saveza

Izvor: Press, 08.Okt.2012

Slavni režiser, profesor Emir Kusturica, jednoglasno je izabran za predsednika Veslačkog saveza Republike Srpske, preneo je danas Veslački savez Srbije (VSS).

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.