Emir Kusturica: Završio sam sa glumom

Izvor: B92, 21.Dec.2016, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emir Kusturica: Završio sam sa glumom

Emir Kusturica, koji trenutno promoviše film "Na Mlečnom putu" u Moskvi, priznao je novinarima da se više neće baviti glumom.

Reditelj, čiji je rad nagrađen sa dve Zlatne palme, rekao je na konferenciji za medije u Moskvi da više neće igrati u filmovima.

“Ovaj film mi je vrlo teško pao. Teško mi je palo igranje ove uloge. Posao glumca >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i posao reditelja su dve različite stvari. Kad sam video film, shvatio sam da to, kao reditelj, nije trebalo da uradim”, priznao je Kusturica novinarima i dodao da mu uloga reditelja mnogo bolje stoji.

U filmu Kusturica igra mlekadžiju u bosanskom ratu koji svakog dana prelazi liniju razgraničenja kako bi vojnicima odneo hranu. Tako se upoznaje sa misterioznom Italijankom (Monika Beluči) koja mu promeni život.

“Nisam očekivao da ću ikad raditi sa Monikom. Relativno skoro smo se upoznali. Ona je odlična glumica i srećan sam što sam imao priliku da radim s njom”, rekao je reditelj. - Sloboda Mićalović: Sa Emirom sam se osećala slobodnom -
Pogledaj vesti o: Emir Kusturica

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Emir Kusturica: Završio sam sa glumom

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Dec.2016, 10:39

Emir Kusturica, koji trenutno promoviše film "Na Mlečnom putu" u Moskvi, priznao je novinarima da se više neće baviti glumom...Reditelj, čiji je rad nagrađen sa dvije Zlatne palme, rekao je na konferenciji za medije u Moskvi da više neće igrati u filmovima...“Ovaj film mi je vrlo teško pao....

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.