U Grčkoj firme isplaćuju zarade u gotovini

Izvor: Capital.ba, 07.Jul.2015, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Grčkoj firme isplaćuju zarade u gotovini

ATINA, Najmanje tri kompanije u Grčkoj, uključujući najveći lanac za kućne aparate, isplatile su svoje radnike u gotovini, nakon što je država ograničila podizanje novca iz banaka prošle sedmice da bi spriječila kolaps finansijskog sistema. Građani mogu da podignu sa bankomata najviše 60 evra dnevno. Kontrola kapitala počela je da se osjeća u budžetima domaćinstava i otežava normalno poslovanje većine kompanija. Četiri izvora iz banaka rekla su da će banke ostati zatvorene najmanje do petka, 10. jula. Berza u Atini neće raditi ni danas ni sutra, prenose agencije.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

"Vestern junion" ponovo pruža usluge u Grčkoj

Izvor: Blic, 07.Jul.2015

Kompanija “Vestern junion”, koja se bavi elektronskim prenosom novca, ponovo će početi da pruža svoje usluge u Grčkoj, što će omogućiti klijentima da prime finansijska sredstva iz inostranstva...Iz kompanije je saopšteno da će, iako će celokupna suma biti prebačena vlasniku računa, korisnici...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.