Sanaderova plata preko 2.000 evra

Izvor: S media, 01.Jul.2011, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanaderova plata preko 2.000 evra

Bivšem premijeru Ivi Sanaderu od 1. juna ove godine odobreno je primanje plate kao nezavisnog saborskog poslanika.

Odbor za izbor, imenovanja i upravne poslove Hrvatskog sabora danas je jednoglasno doneo rešenje po kome će , iako se nalazi u ekstradicionom pritvoru u Austriji gde čeka izručenje Hrvatskoj, koja ga traži zbog umešanosti u više korupcionih afera.

Ko ne plaća radnike mora iza rešetaka

Sanader, koji je poslanicki >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << mandat aktivirao prošle jeseni, primaće "običnu" poslaničku platu, nešto veću od 16.000 kuna (2.171 evro), jer nije šef ni jednog odbora, a nije ni u rukovodstvu Sabora.

Sanader traži poslaničku platu

Sanader je 16. juna Odboru poslao akt u kome navodi da aktivira radni odnos u Saboru i zatražio donošenje rešenja o pravu na poslaničku platu, jer mu je krajem maja prestao radni odnos u kompaniji "Alica Savetovanje".

Predsednica Odbora Nevenka Majdenić (HDZ) izjavila je da Sanader u svojoj radnoj knjižici, s 1.junom ima 30 godina, tri meseca i 15 dana radnog staža.

Vučićević zatvorio sve radnje u Hrvatskoj

Sanader može da prima poslaničku platu sve dok ne bude pravosnažno osuđen.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sanader će dobijati poslaničku platu

Izvor: S media, 01.Jul.2011

Ivo Sanader će primati poslaničku platu sve dok ne bude pravosnažno osuđen, odlučio Hrvatski sabor. Sanader u svojoj radnoj knjižici, s 1.junom ima 30 godina, tri meseca i 15 dana radnog staža. ..Odbor za izbor, imenovanja i upravne poslove Hrvatskog sabora jednoglasno je doneo rešenje po kome...

Nastavak na S media...

Sanader će dobijati poslaničku platu

Izvor: Studio B, 01.Jul.2011

Odbor za izbor, imenovanja i upravne poslove Hrvatskog sabora danas je jednoglasno doneo rešenje po kome će bivši premijer Ivo Sanader primati platu kao nezavisni saborski poslanik...Sanader, koji je poslanicki mandat aktivirao prošle jeseni, primaće "običnu" poslaničku platu, nešto veću od...

Nastavak na Studio B...

Sanaderu poslanička plata od 16.000 kuna

Izvor: Blic, 01.Jul.2011

Bivši premijer Hrvatske Ivo Sanader od 1. juna prima poslaničku platu od oko 16.000 kuna (2.165 evra), odlučio je danas Odbor za izbor, imenovanje i upravne poslove Sabora Hrvatske. ..Iako bivši premijer u pritvoru u Austriji čeka odluku o izručenju Hrvatskoj koja ga tereti za zloupotrebu položaja...

Nastavak na Blic...

Sanader će dobijati poslaničku platu

Izvor: Šumadija Press, 02.Jul.2011, 12:26

Odbor za izbor, imenovanja i upravne poslove Hrvatskog sabora jednoglasno je doneo rešenje po kome će bivši premijer Ivo Sanader od 1. juna ove godine primati platu kao nezavisni saborski poslanik..

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.