Raketa ispaljena iz pojasa Gaze pala na 20 km od Tel Aviva

Izvor: Vostok.rs, 16.Nov.2012, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raketa ispaljena iz pojasa Gaze pala na 20 km od Tel Aviva

16.11.2012. -

Jedna od raketa ispaljenih sa teritorije pojasa Gaze eksplodirala je u blizini grada Rišon Lecion, samo 20 km od Tel Aviva, saopštila je lokalna policija. Neposredno pre pada rakete oglasile su se sirene za uzbunu. Raketa je pala na otvoreno, povređenih nema.

Rišon Lecion ima oko 230.000 stanovnika, udaljen je 50 km od pojasa Gaze. Ranije je saopšteno da je za poslednja 24 sata na teritoriju Izraela palo oko 250 raketa.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Netanijahu: Izrael je spreman da brani svoju teritoriju

Izvor: Vostok.rs, 16.Nov.2012

16.11.2012. -..Izrael će preduzeti sve neophodno za odbranu svoje teritorije i svojih državljana od napada sa palestinske strane, izjavio je premijer zemlje Benijamin Netanijahu...Za poslednja 24 sata tri Izraelca na jugu zemlje su poginula od palestinskih projektila. U pojasu Gaze je u četvrtak...

Nastavak na Vostok.rs...

Pooštravanje sukoba Izraela i Palestine

Izvor: Akter, 16.Nov.2012

Sirene za uzbunu aktivirane su u Tel Avivu, drugi dan zaredom, nakon što se čula jaka eksplozija raketa ispaljenih iz pojasa Gaze prema tom gradu

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.