Najava događaja za utorak, 3. septembar 2019. godine

Izvor: Capital.ba, 03.Sep.2019, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najava događaja za utorak, 3. septembar 2019. godine

REPUBLIKA SRPSKA  KRINICA ZDROJ – Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović učestvuje na 29. Ekonomskom forumu gdje će na centralnoj panel-diskusiji govoriti o temi “Evropa sutra. `Snažna` u kojoj mjeri?”. BANJALUKA – U 12.00 časova sjednica Kolegijuma Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj će biti utvrđen prijedlog dnevnog reda i termin održavanja šeste redovne sjednice parlamenta. /Narodna skupština, VIDEO/ BANJALUKA – Ministarstvo rada i boračko-invalidske zaštite >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << Republike Srpske organizuje sastanak povodom predstojeće rekonstrukcije spomen-obilježja u naselju Drakulić u Banjaluci posvećenog žrtvama genocida i ustaškog pokolja Srba u tom banjalučkom naselju, kao i u obližnjim mjestima Motike, Šargovac i u rudniku Rakovac. Izjave za novinare u 13.00 časova, a snimatelji i fotoreporteri kadrove mogu snimiti u 12.50 časova. /Ministarstvo trgovine i turizma, VIDEO/ DOBOJ – U 10.00 časova sjednica Skupštine grada na kojoj će odbornici raspravljati i o odluci o sufinansiranju kupovine 100 stanova mladim bračnim parovima. BANJALUKA – U 12.00 časova konferencija za novinare Fondacije “Djeca nam se rađala” na kojoj će biti predstavljen rad i buduće aktivnosti fondacije i najavljene fudbalske utakmice veterana FK “Crvena zvezda”, FK “Borac” i fudbalskih veterana Republike Srpske i revijalne utakmice između ljekara i novinara Srpske. /hotel “Bosna”/ SRBIJA  BEOGRAD – U 11.00 časova predsjednik Srbije Aleksandar Vučić razgovaraće sa delegacijom Svjetskog jevrejskog kongresa. /saopštenje/ REGION  BLED – U 12.00 časova ministar inostranih poslova u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Igor Crnadak sastaće se na marginama 14. Bledskog strateškog foruma sa zamjenikom pomoćnika američkog državnog sekretara Metjuom Palmerom. SVIJET  REJKJAVIK – Potpredsjednik SAD Majk Pens u posjeti Islandu. HAG – Holandski premijer Mark Rute sastaće se sa novoimenovanim predsjednikom Evropske komisije Ursulom fon der Lejen. Чланак Najava događaja za utorak, 3. septembar 2019. godine се појављује прво на INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Na dnevnom redu NS RS ostavka Dragice Kovač

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Sep.2019

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović rekao je danas poslije sjednice skupštinskog Kolegijuma da će se šesta redovna sjednica parlamenta održati 17. septembra i da će se na njoj, između ostalog, kao druga tačka dnevnog reda razmatrati konstatovanje ostavke...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.