Izvor: Blic, 20.Jan.2019, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPŠE JE S KULTUROM Pljušte psovke i uvrede između Sergeja Trifunovića i Biljane Srbljanović

"Sećam se Biljane Srbljanović koja kao student I godine dramaturgije i član 'Belih Orlova', u kožnom mantilu martinkom udara vrata menze na FDU i sa vrata u maniru politkoma vikne: 'Vi ovde jedete i pijete dok naša braća u Slavoniji i Baranji ginu!' Biki, koliko još lica imaš?", napisao je juče na Tviteru Sergej Trifunović, pokrenuvši još jednu žučnu i psovkama ispunjenu raspravu na društvenoj mreži.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Neoprani lazljivi Sergej... VS. Morala da brani ujaka Radovana Karadzica...

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 21.Jan.2019, 00:01

LEJA KELER SERGE TRUFFAUT . .Secam se Biljane Srbljanovic koja kao student I godine dranaturgije i clan Belih Orlova”, u koznom mantilu martinkom udara vrata menze na FDU i sa vrata u maniru politkoma vikne:”Vi ovde jedete i pijete dok nasa braca u Slavoniji i Baranji ginu!”B..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.