DRAKONSKE KAZNE ZA ZALIVANJE TRAVE: Više se nećete usuditi da trošite vodu za baštu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2019, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAKONSKE KAZNE ZA ZALIVANJE TRAVE: Više se nećete usuditi da trošite vodu za baštu

Stiže velika kazna

Ukoliko budu uhvaćeni u polivanju bašti i travnjaka ili u sličnoj nenamenskoj potrošnji pijaće vode sa gradske vodovodne mreže, građani opštine Bujanovac će platiti kaznu od 25.000 dinara, odnosno 10.000 ako plate na licu mesta.

Odluka o vodosnabdevanju, usvojena danas u lokalnoj Skupštini predviđa isti iznos kazne za stanovnike opštine koji kradu vodu tako što su nelegalno priključeni na mrežu, piše Jugmedia.

Pravna lica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će u slučaju ovih prekršaja morati da izdvoje 100.000 dinara ukoliko plaćaju odmah ili čak 500.000 ako naplata bude išla preko suda.

Kontrolu će vršiti komisija u čijem sastavu su opštinski komunalni inspektori i predstavnici Javnog preduzeća Komunalac.

BONUS VIDEO: U ovom gradu se na posao ĐUBRETARA čeka punih SEDAM GODINA, a evo i zbog čega 

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.