Beogradska berza: Skromno trgovanje, samo tri milionske realizacije

Izvor: GdeInvestirati.com, 22.Mar.2012, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradska berza: Skromno trgovanje, samo tri milionske realizacije

Prilično skroman trgovački dan ostao je za nama. Ukupan promet u trgovanju akcijama iznosio je svega 21,7 miliona dinara, a tek tri emitenta su ostvarili realizaciju veću od milion dinara. Indeks najlikvidnijih akcija, Belex 15, dobio je na vrednosti 0,1 odsto, popevši se na 543,2 poena. Opširnije...

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Povezane vesti

Beogradska berza: Pad bankarskih hartija, slabo trgovanje

Izvor: GdeInvestirati.com, 23.Mar.2012, 16:39

Poslednji trgovački dan u sedmici protekao je manje-više kao i cela sedmica, uz veoma slabu aktivnost ulagača i niske promete. Ukupna realizacija u trgovanju akcijama iznosila je 18,7 miliona dinara, a svega šest hartija je zabeležilo promet veći od milion dinara. Opširnije..

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.