Banjalučani uhapšeni zbog iznude novca od Slavka Roguljića

Izvor: Capital.ba, 05.Jul.2023, 12:14

Banjalučani uhapšeni zbog iznude novca od Slavka Roguljića

BANJALUKA – Banjalučka policija uhapsila je juče dvojicu Banjalučana zbog sumnje da su prijetili i iznuđivali novac banjalučkom biznismenu Slavku Roguljiću. Foto: Nezavisne novine Riječ je o velikoj svoti novca, koju Roguljić duguje jednom od osumnjičenih. “Međutim, sad je i upitno o kojoj svoti je riječ. Roguljić tvrdi da je to oko pola miliona maraka, jer je uzimao u švajcarskim frankama, a u međuvremenu je ta valuta padala i rasla”, kaže izvor “Nezavisnih novina”. Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << “Nezavisne” saznaju, uhapšeni su Aco Zenić i Milan Damjanović. Slavko Roguljić je za Srpskainfo rekao da mu je Aco Zenić prijetio da će mu pobiti djecu i unuke zbog duga koji je imao prema Milanu Damjanoviću, zbog čega je odlučio da sve prijavi policiji. Roguljić kaže da je od Damjanovića duži period uzimao novac i to najčešće u švajcarskim frankama i da je dug narastao na oko 500.000 maraka. „To nije problem, ja sam sa Damjanovićem dogovorio da mu vratim novac. Dogovor je bio čim nešto imam da mu dam para i tako smo funkcionisali. Međutim, tada se pojavio Zenić koji mi je počeo da prijeti zbog čega sam se prepao i pozvao policiju. Radi se o veoma opasnoj osobi“, poručio je Roguljić. Nezavisne/Srpskainfo Чланак Banjalučani uhapšeni zbog iznude novca od Slavka Roguljića се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Roguljić za "Nezavisne novine": Prijećeno mi je djeci

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jul.2023

BANJALUKA - Biznismen Slavko Roguljić, od kojeg se, kako se sumnja, dvojica Banjalučana pokušali iznuditi veću svotu novca, potvrdio je za "Nezavisne novine" da je prijećeno njegovoj djeci.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.