Trener Asvela: Ubilo nas je to

Izvor: B92, 05.Okt.2023, 21:36

Trener Asvela: Ubilo nas je to

Trener Asvela Ti Džej Parker govorio je na konferenciji za medije posle poraza njegovog tima protiv Crvene zvezde na startu nove sezone Evrolige (94:73).

Njegov tim nije najbolje započeo meč, tačnije protivnik ga je sjajno otvorio, i do kraja nisu uspeli da se vrate u meč.

"Loše smo počeli. Nismo se držali plana, dozvolili smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zvezdi mnogo lakih poena, mnogo otvorenih pozicija za šut, mnogo prostora pod košem. Zvezda je to znala i umela da kazni, stekla je ogromnu prednost koju smo nastojali da neutrališemo. Odigrali smo bolje u prvom, ali nas je ubilo prikazano u prvom poluvremenu“, rekao je Parker.

Potom je dodatno objasnio razloge poraza.

"Imamo potpuno nov tim. Napravili smo mnogo grešaka, videlo se da nismo uigrani, moramo da radimo. Dozvolili smo rivalu da postigne šest trojki, a nismo imali ni jedan prekršaj. Nadam se da smo naučili lekciju. Okrećemo se iskušenjima i obavezama koje slede“, dodao je Parker.

Nije mu se svidelo pitanje o sve većim ulaganjima u Asvel, a koje se ticalo toga da li ekipa u skladu sa tim mora bolje da igra.

"Nikome nemam razloga ni želju da objašnjavam kako trošimo novac koji imamo. Vratiću se na utakmicu, odigrali smo samo jedno poluvreme“, zaključio je Parker.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanović upozorava: Moramo to da eliminišemo

Izvor: B92, 05.Okt.2023

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović sumirao je utiske na konferenciji za medije posle pobede njegovog tima nad Asvelom u prvom kolu Evrolige (94:73)...Crnogorski stručnjak je zadovoljan trijumfom, ali od svojih igrača u narednom periodu očekuje još više..."Ova utakmica je bila izuzetno važna...

Nastavak na B92...

Hanga zna šta su prioriteti: Rekao sam im da idu kući, sutra je škola VIDEO

Izvor: B92, 06.Okt.2023, 08:53

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga debitovao je u dresu tima sa Malog Kalemegdana u pobedi na otvaranju nove sezone Evrolige protiv Asvela (94:73)...Mađarski reprezentativac je meč završio sa sedam poena, četiri skoka i tri asistencije i tako se na najbolji način predstavio pred domaćim navijačima...Oni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.