Ovako izgleda kada se okupe četiri najpoznatije pop dive

Izvor: BanjalukaLive.com, 31.Mar.2015, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda kada se okupe četiri najpoznatije pop dive

Reper Džej Zi napravio je žurku povodom lansiranja novog strimig servisa „Tajdal". Okupio je mnoštvo poznatih, a najviše pažnje privukle su njegova žena Bijonse, potom Madona, Rijana i Ališa Kiz. Četiri pjevačke zvijezde pozirale su sa osmjesima na licu i dokazale da među njima nema ljubomore, iako su konkurencija jedna drugoj. Madona je podijelila sliku na društvenim mrežama sa potpisom, "Ko vlada svijetom?" (Super žena, foto: Twitter)
Pogledaj vesti o: Dzej,   Madonna

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Četiri pop dive na jednom mestu

Izvor: Lepota i zdravlje, 01.Apr.2015, 08:55

Na žurki koju je organizovao Džej Zi, četiri velike pop dive odlično su se provodile. Reper Džej Zi napravio je žurku povodom lansiranja novog striming servisa Tidal, na kojoj su se okupile mnoge poznate face. Najviše pažnje privukle su četiri dive: Bijonse, Madona, Rijana i Ališa Kiz. Njih...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.