NJENU SMRT DŽEJ NIKADA NIJE PREBOLEO: Bio je dugo zaljubljen u nju, a ona je preminula u 44. godini (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2020, 22:39

NJENU SMRT DŽEJ NIKADA NIJE PREBOLEO: Bio je dugo zaljubljen u nju, a ona je preminula u 44. godini (FOTO)

Velika tragedija...

Folk pevač Džej Ramadanovski preminuo je u 56. godini u Beogradu od posledica srčanog udara.

On je pre 6 godina doživeo tragediju kada mu je preminula Dubravka koja je pre više od 20 godina glumila u njegovom spotu "Gde ću sad, moja ružo".

A post shared by Belgradians (@belgradians)

Lepa crnka s kosim očima koje je mnoge ostavljala bez daha preminula je u 44. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godini. Kada je Džej saznao, bio je veoma potresen i nije mogao da veruje da je izgubio devojku u koju je navodno godinama bio zaljubljen.

- Nekoliko dana pre toga pričao je o njoj s prijateljem i rekao kako bi baš voleo da je vidi, te da je ubeđen da bi ga i sada svojom lepotom ostavila bez daha. I evo šta se desilo. Danima mu je teško zbog nje i svako malo zaplače. Čak je i popio lek za smirenje kada je čuo da je iznenada preminula. Dubravka je vreme kada su snimali spot bila jedna od najlepših devojaka u gradu i u Džejevom srcu je imala posebno mesto - rekao je tada izvor.

- Bio je dugo zaljubljen u nju, kao i gotovo svi momci Dorćola, ali nikada nije rekao da je među njima bilo nešto više od prijateljstva - rekao je izvor.

Baš zbog toga Dubravka je imala posebno mesto u njegovom srcu oni su ostali veliki prijatelji, ali su poslednjih godina izgubili svaki kontakt.

A post shared by Ana Anci (@freakyana89)

- Nisam mogao da verujem kada sam čuo! Evo i sad mi dođe da zaplačem. Otišla je lepa Duda. Bila je mnogo dobra žena, poštena i ovo je stvarno velika šteta. Da je bog dao bar još malo da živi. I sada se ježim kada dok pričam o njoj. Krivo mi je mnogo što se nismo videli, a poslednje vreme sam često pomišljao na nju. Kao da je to bio neki znak. Neka joj Bog dušu prosti, šta drugo mogu da kažem sada kada je više nema - ispričao je prosavljeni folker tada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.