Preminuo pevač Džej Ramadanovski

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2020, 16:13

Preminuo pevač Džej Ramadanovski

Poznati pevač folk muzike Džej Ramadanovski preminuo je danas u pedesetšestoj godini.

Prema pisanju medija, Ramadanovski je umro usled problema sa srcem.

Pevač je u nedavnom intervjuu izjavio da je u strogom karantinu zbog zdravstvenih problema sa srcem koje ima i da bi korona virus bio poguban za njega.

Ekipa Hitne pomoći je, kako su preneli mediji, pokušala reanimaciju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo Džej Ramadanovski

Izvor: B92, 06.Dec.2020

Naš proslavljeni pevač Džej Ramadanovski preminuo je danas u 57. godini...Iz Hitne pomoći su nam rekli da nemaju informaciju da je pevač umro...Džej je u nedavnom intervjuu izjavio da je u strogom karantinu zbog zdravstvenih problema koje ima i da bi koronavirus bio poguban za njega..."Nedostaje...

Nastavak na B92...

"Pre 10 dana je bio tako veseo i pevušio je" Pevačica van sebe, otkrila šta se desilo u trenutku kada je čula za Džejevu smrt

Izvor: Blic, 06.Dec.2020

Vest da je danas preminuo proslavljeni pevač Džej Ramadanovski, nakon što mu je stalo srce, potresla je celokupnu domaću javnost, a posebno njegove najbliže, kao i njegove kolege sa estrade, koje su ga poznavale decenijama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.