LJUBAV CVETA: Čolak i Ivana razmenjivali NEŽNOSTI! Zadrugari NE skidaju RUKE jedno sa drugog (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBAV CVETA: Čolak i Ivana razmenjivali NEŽNOSTI! Zadrugari NE skidaju RUKE jedno sa drugog (VIDEO)

Zabljubljeni!

 Ivana Krunić i Bane Čolak nedavno su ušli u emotivnu vezu, nakon što je di-džej raskinuo trogodišnju romansu sa dreserkom pasa Erminom Pašović.

Otkad je Krunićeva rešila da pređe preko svega što joj je Čolak uradio, njih dvoje ne skidaju ruke jedno sa drugog, tako je bilo i večeras pre početka žurke u "Zadruzi". Naime, Ivana i Bane su dremnuli pre žurke, a probudili su se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz nežne dodire i poljupce.

Da podsetimo, pevačica i di-džej su romansu počeli na samom početku treće sezone rijalitija "Zadruga", iako je Bane priznao da ima devojku napolju, a nakon kraha veze sa Erminom, rešili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu.

Evo kako je to izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: "Odrekao se Lune i rođenog brata!" Besni RAT između Anabele i Đoleta, IZNELA sav PRLJAV veš, pa prešla i na Andreja! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.