DRAGANA NIJE IZDRŽALA: Dohvatila se sa Tomovićem, izolacija PRŠTALA od strasti! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAGANA NIJE IZDRŽALA: Dohvatila se sa Tomovićem, izolacija PRŠTALA od strasti! (VIDEO)

Ona ne zna da stane!

Vladimir Tomović i Dragana Mitrov željom Ivane Šopić, ovonedeljnog vođe, završili su zajedno u sobi za izolaciju. Iako je Tomović ranije rekao da ne želi da joj dosađuje i da smeta pravoj ljubavi, njih dvoje su spojili krevete, pa su krenuli da pričaju o svom odnosu, a Vladimir je u jednom trenutku spomenuo i svog suparnika Edisa Eda Fetića.

- Ništa se ne vidi, ti ne osećaš ljubav prema njemu, sve je ovo smešno. Mene zanima, da li ti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vidiš izlaz u svemu tome? - govorio je Vladimir.

- Naravno da neću da se cmačem, jer ja imam dete. Ko zna šta će biti sa nama kada izađemo... Otkud ti u ovoj mojoj priču, tebe sam smatrala za prijatelja, ja sam tebe videla sa Minom - rekla je Dragana.

- Da si mi rekla da će on da uđe, meni ne bi padalo na pamet da počnem bilo šta sa tobom - rekao je Tomović.

- Kad sam stigla da ti kažem, kada si nakon tri dana počeo da pišeš pisma? - uzvratila je Mitrova.

Nakon iscrpnog razgovora, Vladimir i Dragana su se približili jedno drugom, krenuli da se grle, a zatim počeli da se ljube.

Detaljnije u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOK VLADIMIR SAMUJE, DRAGANA UZDIŠE U GARDEROBERU - Ljubili se, a sad je OVO! Čim je okrenuo LEĐA...(VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019

Muke!..Od kako je ušla u "Zadrugu 3" Dragana Mitar privlači pažnju javnosti...Po ulasku u rijaliti, ona je uplovila u romansu sa Vladimirom Tomovićem, a o tome koliko strasti postoji među njima svedoči i tajni snimak iz garedrobera na kome se čuje kako joj Tomović izjavljuje ljubav, i na kraju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.