REKLA PA POREKLA: Dragana TVRDILA da ništa neće biti sa Tomovićem, Edo POVEROVAO! Međutim... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REKLA PA POREKLA: Dragana TVRDILA da ništa neće biti sa Tomovićem, Edo POVEROVAO! Međutim... (VIDEO)

Ni sama sebi ne veruje...

Po želji ovonedeljnog vođe Ivane Šopić, Vladimir Tomović deliće sobu za izolaciju sa Draganom Mitar, kojoj je nedavno izjavio ljubav. Pre odlaska u izolaciji, Dragana se pravdala Edisu Edu Fetiću, sa kojim je povezuju dve godine, o tome šta joj je Tomović pričao.

- Rekao mi je da me neće gnjaviti, niti mi dosađivati, da ne planira da stane na put nečijoj ljubavi i da mogu da budem spokojna - govorila je Dragana.

- Ma beži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tamo, budalo, šta mi to pričaš? - govorio je Edo, sasvim siguran da ga Dragana neće ništa raditi sa Tomovićem.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: "Odrekao se Lune i rođenog brata!" Besni RAT između Anabele i Đoleta, IZNELA sav PRLJAV veš, pa prešla i na Andreja! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČIM SE TOMOVIĆ SKLONIO, DRAGANA SE PRIBLIŽILA EDU: On joj dodirivao nogu, a evo o čemu su pričali (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019

Ne zna šta hoće...Zadrugarka Dragana Mitar odlučila je da se odmori u sobi, međutim, budni takmičari su stvorili buku i probudili je...Ona je odmah krenula sa pripremama za predstojeća dešavanja, ali je pre toga morala da se požali Edisu Fetiću na loš san koji je sanjala, a on ju je emotivno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Nakon što su Dragana i Tomović razmenjivali nežnosti u IZOLACIJI, Edo primetio OVO! AU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019

Uznemiren!..Zadrugari odmaraju pred početak dugoočekivane žurke, na kojoj će takmičare treće sezone rijaliti programa "Zadruga" zabavljati DJ Đolix...Naime, dok svi stanovnici luksuznog imanja u Šimanivcima spavaju, Edis Edo Fetić je jedini budan i sve vreme šeta nervozno po kući...Iz njegovog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

SLEPO JOJ VERUJE, A ONA GA VARA - Dragana se požalila Torti na PROBLEM, a OVO je njegova REAKCIJA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019

Kad bude saznao....Dragana Mitar je nakon akcije tokom cele noći sa Vladimirom Tomovićem, posvetila svoj dan Edisu Fetiću i Marku Đedoviću, ne pominjući dešavanja od sinoć u izolaciji, a jutros je rekla Marku da će sve priznati Torti, šta se dešava između Tomovića i nje...Naime, ležali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.