Nakon što su Dragana i Tomović razmenjivali nežnosti u IZOLACIJI, Edo primetio OVO! AU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon što su Dragana i Tomović razmenjivali nežnosti u IZOLACIJI, Edo primetio OVO! AU! (VIDEO)

Uznemiren!

Zadrugari odmaraju pred početak dugoočekivane žurke, na kojoj će takmičare treće sezone rijaliti programa "Zadruga" zabavljati DJ Đolix.

Naime, dok svi stanovnici luksuznog imanja u Šimanivcima spavaju, Edis Edo Fetić je jedini budan i sve vreme šeta nervozno po kući.

Iz njegovog ponašanja da se zaključiti da je prilično uznemiren, jer Dragana Mitar deli sobu za izolaciju sa Vladimirom Tomovićem, koji joj je nedavno izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljubav.

Fetić je u toku dana priznao Dragani da je primetio da su kreveti u izolaciji spojeni, te da pretpostavlja da ovonedeljni potrčci nisu mirovali jedno kraj drugog, ali joj i dao savet da se dozove pameti, jer Tomović nije najpametniji izbor za nju.

Ostaje da vidimo šta će se događati tokom večerašnje žurke i da li će Mitrova napokon pokazati pred svim zadrugarima svoje strasti prema Tomoviću, koje nije mogla da obuzda u izolaciji.

Evo kako je to izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: "Odrekao se Lune i rođenog brata!" Besni RAT između Anabele i Đoleta, IZNELA sav PRLJAV veš, pa prešla i na Andreja! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LJUBAV CVETA: Čolak i Ivana razmenjivali NEŽNOSTI! Zadrugari NE skidaju RUKE jedno sa drugog (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019

Zabljubljeni!.. Ivana Krunić i Bane Čolak nedavno su ušli u emotivnu vezu, nakon što je di-džej raskinuo trogodišnju romansu sa dreserkom pasa Erminom Pašović...Otkad je Krunićeva rešila da pređe preko svega što joj je Čolak uradio, njih dvoje ne skidaju ruke jedno sa drugog, tako je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.