U NALETU STRASTI - Dragana ZAVUKLA RUKU, kad ono... Tomović je ohladio: NE MOŽEŠ DA ME ČAČKAŠ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U NALETU STRASTI - Dragana ZAVUKLA RUKU, kad ono... Tomović je ohladio: "NE MOŽEŠ DA ME ČAČKAŠ!"

Au, zanela se,

Vladimir Tomović i Dragana Mitar su potrčci za ovu nedelju, te spavaju zajedno u izolaciji, a pored njih je vođa, Ivana Šopić, za omiljenu osobu izabrala Marka Janjuševića.

Podsetimo, Dragana i Vladimir svaki put kad se osame imaju vrele trenutke zajedno, ali i toliko intimne da zamalo ne dođe do s*ksualnog odnosa, ali ne dođe. Dok Edis Fetić Edo sve to vreme misli da Mitrova raskida vezu sa Tomovićem, pa mu je bilo malo čudno da vidi spojene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krevete u izolaciji, mada ga je Dragana veoma lako uverila da nije ništa bilo i da su samo spavali, svako na svojoj strani.

Međutim i sinoć je došlo do vrele akcije između Dragane i Vladimira, ali je postao hit na internetu, to što joj Vladimir usred ogromne strasti i uzbuđenja, nije dao da ga dodiruje:

- Ne diraj me ženo! Ne možeš, ma ne možeš da me čačkaš - vikao je Tomović sklanjajući Draganinu ruku koja je bila ispod jorgana.

- Gde sam te čačnula? Nisam te ni pipnula - odgovorila je Dragana i nastavila da se ljubi sa njim, sa jednakim žarom kao i do sada.

Pogledajte u galeriji akciju Vladimira i Dragane:

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NIJE JOJ JASNO! Dragana Mitar - ne znam zašto me OSUĐUJU! Majka sam i slobodna žena! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019

Ima logike....Dragana Mitar požalila se Mirku Gavriću što je ljudi osuđuju zbog odnosa sa Vladimirom Tomovićem i Edisom Fetićom...Podsetimo, ona flertuje i razmenjuje nežnosti sa obojicom, a Edis je oženjen i otac troje dece...Ipak, Dragana u svom ponašanju ne vidi ništa loše jer, kako je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.