Kako da imate usne kao Džej Lo: Latino diva otkrila svoju tajnu nanošenja crvenog karmina VIDEO

Izvor: B92, 12.Dec.2023, 21:41

Kako da imate usne kao Džej Lo: Latino diva otkrila svoju tajnu nanošenja crvenog karmina VIDEO

Latino diva je uvek savršeno našminkana, a praznike obožava zbog crvenog karmina koji nanosi na specifičan način - pogledajte kako.

Omiljeni detalj tokom novogodišnjih praznika je mnogim ženama šminkanje crvenim karminom, a među onima koje s užitkom praktikuju ovo je i Dženifer Lopez, koja je otkrila svoju tajnu savršenih crvenih usana.

"Jedna od najboljih stvari tokom praznika je crveni karmin. Koristim neutralnu olovku za iscrtavanje usana. Iako mnogi smatraju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da bi to trebalo da bude crvena, ja volim neutralnu, jer čini usne prirodnim i punijim", objasnila je slavna pevačica dok je na video-snimku na Instagramu pokazivala kako to radi.

Nakon što je uokvirila usne olovkom, nanela je crveni karmin, ali samo u predelu sredine usana, dok je uglove popunila četkicom za usne kako bi nanošenje karmina bilo preciznije.

Na kraju, upotrebila je balzam za usne kako bi dobile malo sjaja i hidratacije.

Pogledajte kako to radi Džej Lo:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.