Indijan Vels: Džej-Džej ubedljiva protiv Karoline Voznijacki

Izvor: Vesti-online.com, 12.Mar.2014, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indijan Vels: Džej-Džej ubedljiva protiv Karoline Voznijacki

Jelena Janković pobedila Dankinju sa 6:3, 6:1

Lekcija Dankinji: Jelena Janković i Karolina Voznijacki

 

 

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u četvrfinale turnira u Indijan Velsu, pošto je večeras pobedila Karolinju Voznijacki iz Danske sa 2:0, po setovima

6:3, 6:1.

 

Janković će u četvrtfinalu igrati protiv pobednice >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << duela Agnješka Radvaska - Alis Korne.

 

Jelena je već u prvom gemu imala priliku da napravi brejk, ali se Dankinja odbranila i u četvrtom gemu je uspela da oduzme servis srpskoj teniserki. Voznijacki je povela sa 3:1, ali je Janković već u narednom gemu vratila brejk, a potom zaigrala mnogo bolje.

 

Do kraja seta nije prepustila protivnici nijedan gem i uz još dva brejka i posle 35 minuta igre povela sa 1:0 u setovima.

 

U istom ritmu je najbolja srpska teniserka počela i drugi set i posle 20 minuta igre je povela sa 4:0 uz dva brejka prednosti.

 

U petom gemu drugog seta vodjena je velika borba, osma teniserka sveta su suočavala sa tri brejk lopte, ali je na kraju uspela da povede sa 5:0.

 

Voznijacki je u šestom gemu, posle 10 uzastopnih gemova koje je osvojila Jelena Janković, smanjila rezultat na 5:1 i to je sve što je uspela da uradi. Srpska teniserka je u narednom gemu iskoristila prvu meč loptu i posle sat i pet minuta igre se plasirala u četvrtfinale Indijan Velsa.
Pogledaj vesti o: Dzej,   Jelena Janković

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Indijan Vels: Džej-Džej ubedljiva protiv Karoline Voznijacki

Izvor: Dzungla.org, 12.Mar.2014

Jelena Janković pobedila Dankinju sa 6:3, 6:1. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.