Humanitarni tiket u podne: Nenad Knežević Knez tipuje za Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj

Izvor: MozzartSport.com, 27.Sep.2017, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni tiket u podne: Nenad Knežević Knez tipuje za Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj

Poznati pevač odigrao je dvojke na Romu i Junajted!

Nakon folk pevača Džeja danas ćemo u plemenitoj akciji kompanije MOZZART Humanitarni tiket u podne ugostiti pop izvođača Kneza koji se, kako nam je rekao, i pored velikih obaveza rado odazvao nešem pozivu da sastavi dobrotvorni listić.

Naravno da Vas podsetimo da smo u Humanitarnom tiketu imali 68 dobitnika uz čiju pomoć je kompanija >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << MOZZART, iz sopstvenih izvora, donirala ravno 4. 652. 715, 00 dinara. Idemo ka petom milionu koji će biti doniran upravo onima kojima je pomoć preko potrebna. U tome će nam pomoći Knez koji je odlučio da tipuje za Tiršovu.

I još da naglasimo da Humanitarni tiket u podne nije jedina društveno odgovorna akcija kompanije MOZZART. Tu su: “100 terena za jednu igru”, fenomenalna akcija u kojoj MOZZART obnavlja 100 košarkaških terena. Posle Kiće i Moka je dobio svoje igralište, naravno na Dorćolu. Potom, “Novi dresovi za nove šampione”, akcija u kojoj naša kompanija donira sportsku opremu klubovima iz cele Srbije. Mozzart donira fondacije Podrži život, Budi human. I u plemenitom listiću novac je otišao za fondaciju Aleksandra Šapića, dobitak je usmerio sjajni čovek i muzičar, Nikola Demonja. Idemo dalje, Mozzart pomaže košarkaške klubove iz Čačka, Borac i Železničar, zatim srpske vaterpoliste, rukometaše, karatiste, džudiste, paraolimpijce…

Naslovni smo sponzori MOZZART KLS lige Srbije, bili smo u sponzorskom pulu ABA lige, učestvovali u velikoj akciji “Bitka za bebe”, donirali smo pored inkubatora i aparate za ispitivanje sluha kod beba…  i da ostavimo nešto i za sutra…

ODIGRAJ KNEZOV TIKET

Vreme je da pređemo na tipovanje i Knezu poželimo da sastavi dobitni listić!

Naravno da se Nenad opredelio da odigra utakmice Lige šampiona. Prvi duel na plemenitom listiću je susret KARABAG - ROMA. U prvom kolu C grupe domaći su pretrpeli brodolom, poraz od Čelsija od 6:0. Vučica je odigrala bez pogodaka sa Jorgandžijama. Roma je u seriji od pet utakmica bez poraza i evidentno da ima ulogu favorita u večerašnjem duelu. Nije bilo međusobnih okršaja ova dva sastava.

Po mom mišljenju dolazi čista dvojka”, kaže za Mozzart Sport Knez.

Pop pevač sad je prešao na duel između CSKA i MANČESTER JUNAJTEDA. Oba rivala u grupi A imaju po tri boda. Moskovljani su u formi što govore i poslednji rezultati, samo jedan poraz iz poslednjih pet okršaja. Đavoli ne znaju za poraz na poslednjih osam utakmica. Često su beležili trijumfe od po 4:0. Istorija međusobnih duela je na strani Ostrvljana, 0:2:2.

Ovde ću da ispoštujem bolju tradiciju Junajteda i ponovo igram dvojku”.

Uspešni učesnik serijala Tvoje lice zvuči poznato kao treću utakmicu odabrao je susret ATLETIKO MADRIDA i ČELSIJA. Ponovo C grupa u kojoj Englezi imaju pobedu, a Madriđani remi. Plavci su u seriji od sedam pozitivnih ishoda i sigurno će se potruditi da produže niz i u Španiji. Atletiko ima čak 17 utakmica u kojima nije osetio gorčinu poraza.  Učinak za svaki respekt. Međusobni skor je ujednačen, 2:2:1, a poslednji duel dobio je Atletiko sa 3:1.

Osećaj me vuče da odigram duplu šansu, iks, dva”.

Naš današnji plemeniti kladilac za kraj je ostavio MOZZART kombinazziju. Utakmica SPORTING - BARSELONA. Oba tima imaju pobede iz prvog kola, ali Barsa nije primila gol. Portugalci su u seriji od 12 utakmica bez poraza. Barselona ima kraći niz od sedam mečeva. U oba međusobna okršaja Katalonci su uspeli da trijumfuju, sa 5:2 I 3:1.

“Dvojka i dva plus”, zaključio je humanitarni tiket Nenad Knežević Knez.

Naravno par rečenica i o našem današnjem plemenitom kladiocu…

Nenad Knezević Knez rođen je 5. decembra 1967. godine na Cetinju u muzičkoj porodici. Prvi javni nastup imao je sa šest godina kada je pobedio na dečjem festivalu Naša radost u Podgorici, nakon čega postaje solista dečjeg hora Suncokrili. U srednjoj školi sa gitaristom Leom Đokajem osniva svoj prvi bend -Visoka frekvencija. U to vreme nastaju pesme Da l` si ikada mene voljela i Kao magija, koje će mu kasnije doneti veliku popularnost. Zatim osniva The Moon Band sa kojim par godina nastupa po crnogorskom primorju. Posle toga sa ocem, Milijem Kneževićem, i drugim crnogorskim muzičarima nastupa u grupi Montenegro Band, u kome stiče veliko koncertno iskustvo.

Godine 1992. Knez je započeo svoju solo karijeru nastupom na festivalu MESAM sa pesmom Da l` si ikada mene voljela. Nakon dve godine, 1994. izdaje svoj prvi album Kao magija koji je doživeo veliki uspeh, a Knezu doneo nagrade album godine (PGP-RTS), Oskar popularnosti, Zlatni hit (TV Novosti), Zlatna kaseta (NS Plus), Zlatna palma, Melko i dr.

 Od ponedeljka, naši gosti, plemeniti kladioci, ukoliko tiketi prođu, usmeravaju dobitak i za ustanove u RS.

Dakle, ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Nenada Kneževića Kneza, dobitak će biti doniran i za Kolevka Srbija u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

* Kvote prikazane u tiketu bile su dostupne u trenutku tipovanja i podložne su promenama.

(Piše: Đurđe Mečanin)

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.