Di-džej Billy Nasty i di-džej Speedy na Niškom sajmištu

Izvor: Studnel.com, 08.Nov.2015, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di-džej Billy Nasty i di-džej Speedy na Niškom sajmištu

Billy Nasty iza sebe ima karijeru dugu oko 25 godina. Jedan je od najtraženijih di-džejeva, a nastupao je na nekim od najprestižnijih događaja i klubova širom sveta. Sa di-džej Speedy-jem je i ranije delio elektronsku binu.
Di-džej Speedy se bavi muzikom od svoje dvanaeste godine. Nastupao je u skoro svakom klubu u Srbiji i regionu. Delio je binu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << sa nekim od vrhunskih umetnika tehno zvuka, kao što su: Dave Clarke, Sam Paganini, Oxia, John Digweed, Adam Beyer, Ben Sims, Luigi Madonna, Marko Nastić, Dejan Milićević... 
Iste večeri će nastupiti i niški di-džejevi Milenko Dušan.
Karte se u pretprodaji mogu kupiti po ceni od 600 dinara do 12. novembra, dok će na ulazu koštati 800 dinara. Prodajna mesta su prodavnica Zla Shtek, kao i kafići Preduzeće Splunge i Gnezdo.

billy nastyspeedynisko sajmistezla shtekpreduzece splungegnezdo
Pogledaj vesti o: Madonna

Nastavak na Studnel.com...






Povezane vesti

Marko Nastić nastupa u Livu

Izvor: Studnel.com, 09.Nov.2015, 16:54

Kako i sam kaže, muzika i instrumenti su ga oduvek zanimali, a sa samo 14 godina je počeo da, u prodavnici ploča svog ujaka, stvara muziku. Samo dve godine kasnije postaje rezident beogradskih klubova Industrija i Omen, koji su mu, osim poslovnih uspeha, doneli i saradnju sa Dejanom Milićevićem...

Nastavak na Studnel.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.