Cecina ćerka ostavila svetsku zvezdu bez reči: Komplimenti “pljuštali” na sve strane!

Izvor: Poznati.info, 23.Nov.2012, 04:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cecina ćerka ostavila svetsku zvezdu bez reči: Komplimenti “pljuštali” na sve strane!

Izgleda da pevačicina ćerka ne ostavlja bez teksta samo muškarce već i veoma poznate dame.

Naslednica srpske folk diveSvetlane RažnatovićAnastasijaimala je priliku da pored nekoliko fanova upozna svetsku dens zvezdu Dženifer Lopez posle njenog spektakularnog koncerta u Kombank Areni. Anastasija je strpljivo sačekala svoj red za slikanje, a Džej Lo je bila oduševljena njome. Tokom poziranja udelila joj je kompliment da je najlepša devojčica koju je videla na svom beogradskom koncertu.
Pogledaj vesti o: Dzej,   Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

I Nata je bila na koncertu Džej Lo: Ali sa kim?! (FOTO)

Izvor: S media, 23.Nov.2012

Nije propustila priliku da poseti koncert svetske dive! ..I Nataša Bekvalac je kao i mnoge druge poznate ličnosti prisustvovala koncertu Dženifer Lopez. Ona je na koncert došla u pratnji svog dečka Vlade, prijateljice Nevene Milićević i njenog izabranika. Bili su smešteni u VIP loži, a kasnije...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.