Bili su grubijani, a Beograd je... Marko Janketić priznao najveće izazove snimanja filma o Džeju

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2023, 22:48

"Bili su grubijani, a Beograd je..." Marko Janketić priznao najveće izazove snimanja filma o Džeju

"To je priča i o drugarstvu i jednom vremenu..."

Ekipa portala Srbija Danas našla se večeras na promociji filma "Nedelja", koji predstavlja vernu sliku o životu Džeja Ramadanovskog, čiji lik tumači Husein Alijević, poznatiji kao Husa Bit Strit.

Popularni glumac, Marko Janketić, imao je čast da glumi njegovog brata, a za okupljene medije je otkrio šta mu je bio najveći izazov tokom snimanja ovog filma, ali i koliko se njegov život razlikuje od Džejevog. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Nisam pogledao film, nije do sada bilo prilike. Nisam upoznao Džeja, ali smo imali prilike da pričamo sa ljudima koji su ih poznavali, pa smo saznali nešto o njima. Karakterna uloga, mi glumci volimo takve - počeo je Janketić, pa se osvrnuo na ono što mu je bio najveći izazov tokom snimanja:

-To je priča i o drugarstvu, vremenu, stvaranje te atmosfere i likova je samo po sebi nesvakidašnje, bili su grubijani mekog srca, tipovi sa nekim kodeksom, neki Beograd, neka muzika, Beograd je drugačije disao. Odrastao sam uz kafanske pesme i volim kafanu, Džej je uvek bio na repertoaru, moj život je daleko drugačiji. Huso se super snašao, čak i liči na Džeja iz mlađih dana, bilo mi je lako da snimam sa njim, brzo je ušao u štos - rekao je Marko Janketić.

Detaljnije u prilogu ispod.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.