Odgovor Obradoviću: Fašisti drugačije mišljenje nazivaju izdajom

Izvor: B92, 21.Jan.2020, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odgovor Obradoviću: Fašisti drugačije mišljenje nazivaju izdajom

Poslanik Demokratske stranke Balša Božović odgovorio je na optužbe lidera Dveri Boška Obradovića tako što je citirao Umberta Eka.

Čuveni pisac je opisujući fašiste rekao da oni drugačije mišljenje nazivaju izdajom.

"Na @N1infoBG, Boško Obradović kaže da sam Vučićev saradnik jer sam branio prof. Mićunovića kojeg je brutalno izvređao smatrajući da nema pravo na svoje mišljenje! Što bi Umberko Eko rekao opisujući fašiste: 'Drugačije mišljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nazivaju izdajom…'. To je sve što imam da kažem", napisao je Božović na Tviteru.

Obradović je ranije danas kazao da bi Dragoljub Mićunović, Dragan Šutanovac, Balša Božović i drugi trebalo da izađu iz DS, jer više ne podržavaju politiku te stranke.

Takođe, naveo je i da imaju, kako je rekao, neku vrstu sporazuma o saradnji sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.