Dveri: Hakeri nam otcepili Kosovo u spotu (VIDEO)

Izvor: Mondo, 12.Apr.2016, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri: Hakeri nam otcepili Kosovo u spotu (VIDEO)

Predsednik Dveri saopstio je da je koalicija Dveri - DSS danas podnela krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu i Sudu za visokotehnološki kriminal protiv više lica zbog sajber napada i falsifikovanja njihovog naloga na Youtube.

Foto: printscreen/Youtube

Sajber napadi na koaliciju Dveri - DSS postali su sve učestaliji, a montirani >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su u izbornom štabu Srpske napredne stranke, tvrdi Boško Obradović.

On je na vanrednoj konferenciji za novinare rekao da su napadi kulminirali u nedelju, kada je emitovan lažni spot Dveri na lažnom nalogu na YouTube kanalu, gde je puštena njegova izjava sa mapom Srbije na kojoj nema Kosova.



Izvor: youtube

"Ovo rade zato što nas se plaše", rekao je Obradović i ocenio da se lider SNS Aleksandar Vučić ne plasi ni Bojana Pajtića, ni Borisa Tadića ni Vojislava Šešelja koliko se plasi njegove koalicije.

Krivična prijava podneta je protiv lidera SNS i prvih ljudi "Informera" i "Pinka."
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.