Izvor: Danas, 05.Jul.2023, 18:03

Ove stvari u vezi automobila morate obavezno da proverite pre nego što odete na put

  Bez obzira na pouzdanost savremenih automobila i uprkos pažljivom servisiranju i održavanju, nikada nije moguće potpuno ibeći rizik kvara. A svako najmanje želi da mu se to dogodi na putu do odabrane destinacije za odmor. Zbog toga je preporučljivo pre odlaska na putovanje izvršiti brz pregled vozila, koji svaki prosečan vozač ili vlasnik automobila može da uradi, piše Avto-magazin.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Da li pripremate automobil pre polaska na put?

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Jul.2023, 07:30

Nekoliko minuta potrebnih za pregled automobila pre odlaska na odmor može vas poštedeti problema na putu. Veliki broj pređenih kilometara i ekstremne vremenske prilike opterećuju svaki automobil. Ulaganje vremena i novca za pripremu vozila značajno smanjuje rizik od nesreće ili kvara. Većina vozača...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.