Izvor: RTS, 26.Feb.2021, 20:47

Novi protest u Gračanici zbog pritvaranja sedam srednjoškolaca

Treće veče zaredom u Gračanici mirno su protestovali roditelji, rodbina i drugovi sedam srednjoškolaca uhapšenih zbog masovne tuče u blizini škole u Lapljem Selu.
Zahtevaju oslobađanje sedam uhapšenih mladića i ukidanje pritvora od mesec dana, tvrdeći da se radi o fizičkom obračunu dve grupe srednjoškolaca a nikako o planiranom napadu na Nikolu Rašića, sina političara Nenada Rašića.

Roditelji su još jednom istakli da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je u tuči povređen i srednjoškolac Ilija Marković, otpušten iz bolnice, napadnut od grupe mladića u kojoj je bio Nikola Rašić.
Roditelji i rodbina uhapšenih mladića traže izbegavanja političkih konotacija nakon tuče srednjoškolaca.
Advokati uhapšenih mladića podneli su žalbe na odluku suda o jednomesečnom pritvoru srednjoškolaca i sledeće nedelje će Apelacioni sud odlučivati da li ostaju u pritvoru ili ne.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meštani Lapljeg Sela protiv hapšenja mladića koji su tukli Rašićevog sina

Izvor: N1 televizija, 26.Feb.2021

U Lapljem Selu, gde je nedavno pretučen sin Nenada Rašića, političara sa Kosova koji je opozicija Srpskoj listi i politici Srbije prema Kosovu, treći put je organizovan skup srednjoškolaca i njihovih roditelja. Traže da se osmorica mladića, koji se zbog te tuče nalaze u pritvoru - oslobode.

Nastavak na N1 televizija...

Nastavljen protest u Gračanici zbog pritvaranja sedam srednjoškolaca

Izvor: RTS, 27.Feb.2021, 20:06

U Gračanici su četvrto veče zaredom mirno protestovali roditelji, rodbina i drugovi sedam srednjoškolaca uhapšenih zbog masovne tuče u blizini škole u Lapljem Selu. . Oni zahtevaju oslobađanje sedam uhapšenih mladića i ukidanje pritvora od mesec dana, tvrdeći...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.