Izvor: Blic, 24.Sep.2020, 18:35

"MI SMO SAMO BROJ INDEKSA, NEĆEMO PREKO" Studenti nezadovoljni kvalitetom studiranja krenuli u protestnu šetnju od zgrade Vlade (VIDEO)

Grupa studenata okupljena oko inicijative "Zaštitimo studente" okupila se oko 17 sati ispred zgrade Rektorata Univerziteta u Beogradu nezadovoljna kvalitetom studiranja. Oni traže od Vlade Srbije da odgovori na njihov zahtev za smanjenjem školarina za 30 odsto. U suprotnom, kako kažu, sledi radikalizacija protesta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Studenti u Srbiji traže smanjenje školarina

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Sep.2020

Studenti Beogradskog univerziteta okupili su se u četvrtak, 24. septembra, na protestu ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu tražeći da se školarine za studiranje smanje za 30 odsto. "Obrazovanje vredi, država štedi", "Mi nismo samo broj indeksa", "Koliko još nas mora da ode preko da bi se...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.