Abazović optužio DPS da gura građane u sukobe a njemu crta metu

Izvor: Danas, 03.Dec.2020, 14:19

Abazović optužio DPS da gura građane u sukobe a njemu crta metu

Lider Građanskog pokreta URA i kandidat za potpredsednika crnogorske vlade Dritan Abazović rekao je danas da buduća vlada želi da gradi "najbolje moguće" odnose sa susedima i optužio, do skora vladajuću, Demokratsku partiju socijalista (DPS) da gura građane u sukobe, a njemu lično "crta metu".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

CRTATE MI METU NA ČELU: Poslanici DPS napali Abazovića, on im žestoko uzvratio!

Izvor: Kurir, 03.Dec.2020

Lider Građanskog pokreta URA i kandidat za potpredsednika crnogorske vlade Dritan Abazović rekao je danas da buduća vlada želi da gradi "najbolje moguće" odnose sa susedima i optužio, do skora vladajuću, Demokratsku partiju socijalista (DPS) da gura građane u sukobe, a njemu lično "crta metu".Abazović...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.