Izvor: Luftika.rs, 11.Dec.2023, 19:06

Glumici predviđali veliku karijeru, jezivim zločinom šokirala Srbiju: Satarom ubila majku i baku

Teodora Viktorović pre 22 godine igrala je u filmu „Virtualna stvarnost“ sa Nikolom Đuričkom i Draganom Nikolićem. Tada su joj predviđali blistavu karijeru, međutim, pre nekoliko godina počinila je stravičan zločin. To je zapečatilo njenu karijeru.
Glumu je završila u klasi Mirjane Karanović. I taman kada su svi pomislili da će unuka legendarnog Mihajla Viktorovića i tetke Olivere Viktorović nastaviti njihovim stopama, desila se tragedija koja je sve prekinula.
Teodora >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je u martu 2015. godine satarom ubila na spavanju majku Ljiljanu (61) i Ivanku Đukić (90).
Teodora je osuđena na 20 godina zatvora za brutalno ubistvo majke i babe koje se dogodilo u martu 2015. godine u njihovom zajedničkom stanu na Vračaru.
Viktorovićeva kaznu izdržava u Kazneno-popravnom zavodu u Požarevcu. Ona je, prema saznanjima „Blica“, imala posetu nevenčanog supruga u posebnoj prostoriji za porodične posete od tri sata. Nakon toga su joj pripadnici službe za obezbeđenje kazali da će biti odvedena na lekarski pregled u bolnicu.
Kako su preneli tada mediji, lekari su je potom odveli u bolnicu gde je ustanovljeno da u rektumu ima kesicu sa drogom, odnosno prahom braonkaste boje.
Inače, Teodora ima sina i ćerku, prenosi Telegraf.
Glumica iz „Selo gori“ umrla od droge, brat zbog tuge za sestrom izvršio samoubistvo

Pogledaj vesti o: Dragan Nikolić

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.