Posle lične tragedije podržao kolegu i radi istim tempom VIDEO

Izvor: B92, 26.Mar.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle lične tragedije podržao kolegu i radi "istim tempom" VIDEO

Glumac Andrija Kuzmanović prolazi kroz veoma težak period. Zbog porodične tragedije Dragan Bjelogrlić ga je oslobodio snimanja Senki nad Balkanom. Ipak, kako kaže, život ide dalje i on se vratio pozorištu i snimanjima druge sezone serije.

"Došao sam da gledam Mimu Karadžića, koji je povratnik u beogradska pozorišta, iako je on doajen ovog posla.. Drago mi je, lepo je sve to, predstava mi je držala pažnju sve vreme", rekao je Kuzmanović posle premijere u Zvezdara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teatru.

Mladom glumcu preminuo je otac, a kako kaže, tužna vest ga je zatekla dok je igrao predstavu u Vršcu. "Bjela me oslobodio nekih snimanja, ali sutra već imam predstavu."

Povratak Mime Karadžića u Zvezdara teatar posle 15 godina, a posle šest godina u pozorište podržale su brojne kolege.

Svetlana Bojković mu je poželela srećan povratak.

Pevačica Lena Kovačević takođe je bila na premijeri, a tom prilikom se osvrnula i na vest koja se pojavila u stranim medijima da joj je američka kantautorka Keti Peri ukrala pesmu.

"To je marketing koji ne može da se plati", ocenila je Lena Kovačević.

Ko je još bio na premijeri, kom glumcu je bio rođendan i druge detalje pogledajte u video-prilogu TV Prve.
Pogledaj vesti o: Dragan Bjelogrlić

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.