Izvor: Danas, 11.Dec.2023, 19:30

„Ključar“ ili „mangup“: Ko je Spasoje Ž. Milovanović – direktor Narodnog pozorišta u Nišu, ispred kog je održana tribina ProGlasa

Ne može ustanovu kao što je Narodno pozorište da vodi čovek koji zaključa vrata jednoj Svetlani Bojković, po kojoj će se u ovoj zemlji mnogo štošta zvati, a tog čoveka se niko neće sećati, osim možda po tome što je posramio ovaj grad kao njegov službenik, kazao je Dragan Bjelogrlić, glumac, reditelj, producent i jedan od tvoraca Inicijative ProGlas, koja je u nedelju održala tribinu na platou ispred niškog Narodnog pozorišta, jer, kako je rečeno, nije dozvoljeno da ona bude u zgradi.
Pogledaj vesti o: Dragan Bjelogrlić

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.