Dan filmskih koprodukcija na Paliću

Izvor: TvojPortal.com, 21.Jul.2011, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan filmskih koprodukcija na Paliću

U glavnom takmičarskom programu 18. Festivala evropskog filma na Paliću večeras će na Letnjoj pozornici biti prikazan film "Zaustavljen na putu" reditelja Andreasa Drezena, snimljen u koprodukciji Finske, Švedske i Irske.


Kasno uveče na Letnjoj pozornici je projekcija srpskog hita "Montevideo, Bog te video" u režiji Dragana >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Bjelogrlića, koji se prikazuje van konkurencije.
U takmičarskom programu "Paralele i sudari", popodne u sali "Jadran" u Subotici, na repertoaru je film Siniše Dragina "Ako zrno ne umre", u koprodukciji Srbije, Austrije i Rumunije.
Isti program danas nudi i film Aleksandra Mindadzea "U subotu", snimljen u saradnji Ukrajine, Rusije i Nemačke.
U pratećim ciklusima, na više lokacija, nastavljaju se "Mladi duh Evrope", "Novi poljski film", "Novi mađarski film", "Eko doks" i "Dečji program".
*izvor: www.tanjug.rs

Srbijafilmfilmski festivalPalićDan filmskih koprodukcija
Pogledaj vesti o: Montevideo,   Subotica

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.