Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jul.2017, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp i Putin o Siriji, Ukrajini, terorizmu

HAMBURG - Predsjednici Rusije Vladimir Putin i SAD Donald Tramp razgovarali su u Hamburgu o krizi u Siriji i Ukrajini, zajedničkoj borbi protiv terorizma, kao i o drugim bilateralnim pitanjima.

Tramp je rekao novinarima da je sa Putinom razgovarao o brojnim pitanjima i da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sastanak dobro prošao, prenosi "Sputnjik".

Prije prvog bilateralnog sastanka američkog i ruskog lidera, koji je održan na marginama samita G20 u Hamburgu, očekivanja su bila velika, a u Moskvi tvrde da je dijalog Putina i Trampa veoma značajan za čitav svijet.

Njemačka kancelarka Angela Merkel službeno je u petak izrazila dobrodošlicu liderima zemalja G20 na samitu u Hamburgu, dok iza kulisa delegacije pokušavaju premostiti razmimoilaženja i dogovoriti se oko završne deklaracije.

Istovremeno, dok se održava Samit G20, na ulicama njemačkog grada demonstranti se sukobljavaju s policijom, a pretpostavlja se da je protestima pristupilo oko 100.000 ljudi.

AP: Svijet stane kada se sastanu predsjednici SAD i Rusije

Prvo rukovanje Donalda Trampa i Vladimira Putina
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.