AMERIČKI PREDSEDNICI OBOŽAVAJU DA SE HVALIŠU EGZEKUCIJAMA: Tramp najavio da će objaviti snimak ubistva Bagdadija u Siriji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMERIČKI PREDSEDNICI OBOŽAVAJU DA SE HVALIŠU EGZEKUCIJAMA: Tramp najavio da će objaviti snimak ubistva Bagdadija u Siriji!

Nakon Baraka Obame i Hilari Klinton koji su se hvalili ubistvom Gadafija i Osame Bin Ladena, Donald Tramp najavljuje prikazivanje ubistva Abu Bakr al Bagdadija.

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da njegova administracija razmišlja da objavi video snimak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << specijalne operacije u kojoj je u Siriji ubijen lider takozvane Islamske države Abu Bakr al Bagdadi.

- Razmišljamo o tome. Mogli bi to da uradimo. Mogli bi da objavimo određene delove operacije", rekao je Tramp novinarima u bazi Endruz - prenose mediji.

Kako se navodi, mnogi su Trampove opise Bagdadija na jučerašnjoj konferenciji kritikovali, kada je rekao da je lider ID umro kao "pas i kukavica", da je "plakao kao kukavica" i da je "cvilio, vrištao i plakao".

Tramp je na konferenciji još rekao i da su Bagdadi i njegovi saradnici bili "kao uplašeni štenci".

TEMPIRANA BOMBA! Dve zemlje, ogromna mržnja i GOMILA NUKLEARNIH BOMBI: Da li će na ovom mestu izbiti Treći svetski rat? (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton,   Gadafi,   Moamer Gadafi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BAGDADIJEV SARADNIK OTKRIVA: Lider džihadista je u pustinji sakrio 25 miliona dolara, a evo ko je prvi došao do blaga! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 30.Okt.2019

LONDON - Abu Bakr al Bagdadi, vođa Islamske države, za života je u iračkoj pustinji sakrio blago u kešu, zlatu i srebru čija je vrednost 25 miliona dolara!

Nastavak na Kurir...

Prljavi veš Abu Bakra Al Bagdadija

Izvor: RTS, 30.Okt.2019

Uzorak krvi i prljavi donji veš predstavljali su ključne dokaze koji su američke specijalce doveli do akcije u kojoj je u Siriji ubijen lider Islamske države Abu Bakr al Bagdadi. . Komandant kurdskih snaga u Siriji, general...

Nastavak na RTS...

Objavljen snimak akcije u kojoj je ubijen al-Bagdadi

Izvor: B92, 31.Okt.2019, 00:35

Američka vojska je na konferenciji za novinare objavila detalje, snimak i fotografije operacije u kojoj je ubijen vođa Islamske države Abu Bakr al-Bagdadi...Ministarstvo obrane SAD objavilo je snimak iz drona akcije specijalnih snaga u kojoj je navodno ubijen vođa Islamske države, kao i dodatne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.